Cerica XL - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-653,page-child,parent-pageid-719,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Cerica XL

AVARUUTTA, VOIMAA JA TARKKUUTTA

Uusi Aurelia Cerica XL on käynyt läpi melkoisen muodonmuutosprosessin edeltäjästään. Cerica XL:ssä käytetään samaa teknologiaa kuin Aurelian lippulaivakaiuttimessa Graphica XL:ssä. Cerica XL on silti kompakti kaiutin.
 

Uudessa mallissa on kasvatettu bassoelementin kokoa ja kotelotilavuuden kasvun ansiosta Cerica XL toistaa matalat taajuudet uskomattomalla auktoriteetilla. Ainutlaatuinen CSR-diskantti tuottaa erittäin livemäisen elämyksen. Diskantin tasoa voi myös säätää, mikä helpottaa kaiuttimen sijoittamista huoneeseen.

HIENOSTUNUTTA TYYLIÄ

Myös Cerica XL muodostaa ääniaaltorintaman siten, että suurin osa perusäänialueesta etenee kuuntelijalle sylinterimäisenä. Tämä vähentää huomattavasti lattian ja katon kautta syntyviä häiritseviä huoneheijastuksia. Kuuntelupaikalle saapuva ääni on tällöin puhtaampaa ja musiikin vaihesuhteet ovat lähempänä alkuperäistä kuin tavanomaisilla kaiuttimilla toistettuna. Siten Cerican XL:n luoma illuusio elävästä konserttitapahtumasta on käsinkosketeltava. Cerica XL on kompromissiton kaiutin kompaktissa ulkomuodossa. Napakan potkun, läpinäkyvän keskialueen ja heleän diskantin yhdistelmä toistaa auktoriteetilla lempiäänitteesi musiikin tyylistä riippumatta.

 

Aurelia Cerica XL loihtii musiikista esiin sen syvimmän olemuksen.

Sijoittelu

Keskikokoiset kuuntelutilat
Huippuluokan 2-kanavasysteemi

Luonne

3-ulotteinen
Tarkka
Dynaaminen

Yhdistely

Surround:
2x Cerica XL pääkaiuttimeksi
1x Magenta II keskikaiuttimeksi
2x Magenta II takakaiuttimeksi

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

2 x 6,5” DDC Isomatrix Eaglewing basso

 3 x 1” titaani, CSR aallonohjain

 

Jakotaajuus

1500 Hz

 

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

89 dB

 

Taajuusvaste

32 – 20 000 Hz

 

Tehosuositus

10 – 300 W

 

Mitat K x S x L / Paino

1150 x 280 x 175 mm / 24 kg

VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT

Arvostelut