Cerica - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-661,page-child,parent-pageid-719,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Cerica

LIPPULAIVA PIENEMMÄSSÄ KOOSSA

Aurelia Cerica on esimerkki siitä, kuinka visioidaan uusia ratkaisuja silloin, kun niitä ei vielä ole olemassakaan. Cerica on osaamisen ja intuition voimannäyte, joka hakee omassa kokoluokassaan vertaistaan.

 

Cericassa käytetään huippumalli Graphicasta tuttuja teknisiä ratkaisuja hieman kompaktimmassa paketissa. Cerica on periaatteeltaan akustisesti symmetrinen kaksitiekaiutin, jonka alemmat taajuudet toistetaan kahdella DDC-Isomatrix bassoelementillä. Tätä ylemmät taajuudet toistuvat nauhadiskanttien tapaan toimivan Cylinder Source Radiator-aallonohjaimen avulla.

ELEGANTTI TUNNELMOIJA

Cerica muodostaa ääniaaltorintaman siten, että suurin osa perusäänialueesta etenee kuuntelijalle sylinterimäisenä. Tämä vähentää huomattavasti lattian ja katon kautta syntyviä häiritseviä huoneheijastuksia. Kuuntelupaikalle saapuva ääni on tällöin puhtaampaa ja musiikin vaihesuhteet ovat lähempänä alkuperäistä kuin tavanomaisilla kaiuttimilla toistettuna. Siten Cerican luoma illuusio elävästä konserttitapahtumasta on käsinkosketeltava. Kokoluokassaan Cerica tarjoaa myös poikkeuksellisen dynaamista ja ulottuvaa bassotoistoa, mikä osaltaan lisää kuuntelun live-tunnelmaa.

 

Aurelia Cerican tuottama puhdas, aineeton toisto on herättänyt ihastusta niin harrastajien kuin myös ammattilaistenkin piireissä. Hienon äänen lisäksi Aurelia Cerica on viettelevän kaunis kaiutin. Kaiuttimeen saumattomasti integroituva jalusta luo tunnelman jämäkästä, mutta samalla sirosta kokonaisuudesta.

 

Aurelia Cerica – voiko kaiuttimelta enää enempää vaatia?

Sijoittelu

Keskikokoiset tai pienet kuuntelutilat
Korkealuokkainen stereolaitteisto

Luonne

Puhdas
Tunnelmallinen
Yksityiskohtainen

Yhdistely

Surround:
2x Cerica pääkaiuttimeksi
1x Magenta II keskikaiuttimeksi
2x Magenta II takakaiuttimeksi

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

2x 5,25” DDC Isomatrix basso

3x 1” titaani, CSR aallonohjain

 

Jakotaajuus

1500 Hz

 

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

88 dB

 

Taajuusvaste

40 – 20 000 Hz

 

Tehosuositus

20 – 200 W

 

Mitat K x S x L / Paino

545 x 350 x 145 mm / 15 kg

VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT

Arvostelut