XO - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-719,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

XO

XO

XO-mallisto on suunniteltu kehittämämme CSR-tekniikan ympärille. XO-sarjan kaiuttimet ovat äänentoiston edelläkävijöitä – Niiden kyky välittää käsin kosketeltavaa live-tunnelmaa on vertaansa vailla. Nämä kaiuttimet soveltuvatkin parhaiten korkealuokkaiseen stereokuunteluun.

Kaiuttimet

Kun vain paras on riittävän hyvä

Cerica

Cerica on ratkaisu tinkimättömälle musiikin ystävälle silloin, kun haetaan parasta mahdollista toistoa pienempään kuuntelutilaan. Cerican ilmava ja laulava sointi naulitsee sinut kuuntelutuoliin, jossa voit nauttia mieliartistisi parhaista esityksistä.

CericaXL_black_1small

Cerica XL

Cerica XL on lippulaivamalli Graphica XL:sta pienennetty siro ja tyylikäs lattiakaiutin joka tarjoaa kokoisekseen uskomattoman dynamiikan ja basson ulottuvuuden. Graphica XL:sta tuttu huikea kyky välittää tilaa ja livetunnelmaa on läsnä myös Cerica XL:ssa, nyt vain edullisemmin ja pienemmässä koossa.

Graphica XL

Graphica XL on Aurelian lippulaivamalli, joka on audiofiilin paras ystävä. Graphica XL vie sinut keskelle livetilannetta tarjoten käsinkosketeltavan aidon konserttitunnelman. Graphica XL piirtää eteesi äänikuvan niin uskottavasti, että sulkemalla silmäsi siirryt suoraan tapahtumien keskipisteeseen.

DESIGNIA JA LAATUA ILMAN KOMPROMISSEJA