Ambera - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-522,page-child,parent-pageid-756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ambera

ÄÄNEN JA MUODON HARMONIAA

Aurelia Ambera on kaiutin, jossa ajaton muoto ja valloittava ääni muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa kuuntelijalleen iloisia hetkiä musiikin parissa vuosiksi eteenpäin.

 

Ambera on siro, mallistomme pienin lattiakaiutin. Amberan muotoilu noudattaa tunnusomaista Aurelian linjakkuutta, joka sopii erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin.

ILMAVA JA TARKKA ÄÄNI

Ambera käyttää samaa DDC-bassoelementtiä kuin Magenta, mutta kaksin kappalein. Tuloksena on dynaaminen ja ulottuva, mutta samalla herkkä sointi, joka lumoaa kokeneenkin kuuntelijan. Amberan sointi ei latistu tai puuroudu voimakkaillakaan äänenvoimakkuuksilla. Amberan ilmava ja tarkka ääni loistaa kevyemmissä musiikkigenreissä kuten klassinen ja jazz, mutta ei kaihda rokimpaakaan menoa.

 

Diskantissa käytettävän ECW-aallonohjaimen ja kahden bassoelementin muodostama saumaton yhteistyö lisää kaiuttimen pystysuuntaista suuntaavuutta tärkeällä keskialueella. Haitalliset lattiaheijastukset pysyvät minimissä, mikä auttaa pitämään äänen puhtaana, elävänä ja miellyttävänä. Amberan kolmiulotteiseen äänikuvaan sukeltaminen on nautinto kaikille musiikin ystäville.

Sijoittelu

Keskikokoinen kuunteluhuone
Kotiteatterin pääkaiuttimet
Stereokuuntelu

Luonne

Puhdas
Heleä
Tarkka

Yhdistely

Surround:

2x Ambera pääkaiuttimeksi
2x Aniara takakaiuttimeksi
1x Magenta II keskikaiuttimeksi

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

2x 5,25” DDC basso

1x 1” titaani, ECW aallonohjain

 

Jakotaajuus

1800 Hz

 

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

88 dB

 

Taajuusvaste

38 – 20 000 hz

 

Tehosuositus

20 – 200 W

 

Mitat K x S x L / Paino

1020 x 215 x 145 mm / 12 kg

VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT

Arvostelut