Ambera II isomatrix - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-522,page-child,parent-pageid-756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ambera II isomatrix

ÄÄNEN JA MUODON HARMONIAA

Uusi Ambera II isomatrix on kaiutin, jossa ajaton muoto ja valloittava ääni muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa kuuntelijalleen iloisia hetkiä musiikin parissa vuosiksi eteenpäin.

 

Ambera II isomatrix on siro, mallistomme pienin lattiakaiutin. Kaiuttimen muotoilu noudattaa tunnusomaista Aurelian linjakkuutta, joka sopii erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin.

ILMAVA JA TARKKA ÄÄNI

Uusitussa Amberassa käytetään samaa paranneltua DDC isomatrix -bassoelementtiä kuin Magenta II isomatrixissa, mutta kaksin kappalein. Tuloksena on dynaaminen ja ulottuva, mutta samalla herkkä sointi, joka lumoaa kokeneenkin kuuntelijan. Amberan sointi ei latistu tai puuroudu voimakkaillakaan äänenvoimakkuuksilla. Amberan ilmava ja tarkka ääni loistaa kevyemmissä musiikkigenreissä kuten klassinen ja jazz, mutta ei kaihda rokimpaakaan menoa.

 

Diskantissa käytettävän toisen sukupolven ECW-aallonohjaimen ja kahden bassoelementin muodostama saumaton yhteistyö lisää kaiuttimen pystysuuntaista suuntaavuutta tärkeällä keskialueella. Haitalliset lattiaheijastukset pysyvät minimissä, mikä auttaa pitämään äänen puhtaana, elävänä ja miellyttävänä. Ambera II isomatrixin kolmiulotteiseen äänikuvaan sukeltaminen on nautinto kaikille musiikin ystäville.

Sijoittelu

Keskikokoinen kuunteluhuone
Kotiteatterin pääkaiuttimet
Stereokuuntelu

Luonne

Puhdas
Heleä
Tarkka

Yhdistely

Surround:

2x Ambera II pääkaiuttimeksi
2x Aniara takakaiuttimeksi
1x Magenta II keskikaiuttimeksi

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

2x 5,25” DDC isomatrix basso

1x 1” titaani, ECW aallonohjain

 

Jakotaajuus

1800 Hz

 

Impedanssi

8 ohmia

Herkkyys dB/W/m

88 dB

 

Taajuusvaste

38 – 20 000 hz

 

Tehosuositus

20 – 200 W

 

Mitat K x S x L / Paino

1025 x 215 x 146 mm / 14 kg

VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT

Arvostelut