Superiore - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-756,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Superiore

SUPERIORE

Superiore-malliston kaiuttimet tarjoavat tasapainoisen kokonaisuuden musiikin kuunteluun genrerajoista riippumatta. Malliston kehittämisessä on otettu vahvasti huomioon myös kotiteatterikäyttö, minkä huomaa kaiuttimien toiston erinomaisesta suhteesta sekä dispersiota että suuntaavuutta.

 

Kehittämäämme ECW-tekniikkaan perustuva Superiore-mallisto tarjoaa tasaisen energiavasteen, joka yhdistyy DDC-bassoelementtien napakkaan toistoon.

Kaiuttimet

Parempien elämyksien puolesta

Aniara

Aniara on todella kompakti, mutta pippurinen jalustakaiutin. Muhkea basso yhdistettynä iskevään toistoon ja laajaan stereokuvaan tekee Aniarasta loistavan valinnan pieneen stereojärjestelmään tai surround-kaiuttimeksi kotiteatteriin. Aniaran kotelo on tehty kotimaisesta luonnonkuitukomposiitista, joka on 100% kierrätettävää materiaalia.

Aniara DSPe

Aniara DSPe on Aurelian ensimmäinen aktiivikaiutin ja sen toteutus perustuu uusimpaan digitaalitekniikkaan. Kuten passiivinen sisarensa, Aurelia DSPe on tehty kotimaisesta luonnokuitukomposiitista, joka on 100% kierrätettävä materiaali. Tehokas D-luokan vahvistin, automaattinen huonekorjaus ja valtava ääni kokoisekseen kaiuttimeksi.

Magenta II

Magenta II on päivitetty versio suositusta Magenta-kaiuttimestamme. Magenta-parin ympärille voit rakentaa korkealuokkaisen, kompaktin stereojärjestelmän tai käyttää Magentaa jopa pienemmän kotiteatterin pääkaiuttimena sen alas ulottuvan, mutta erottelevan toiston ansiosta.

Ambera II

Uusittu Ambera II tarjoaa tarkkaa ja erottelevaa ääntä sirossa paketissa. Ambera II:n tarkka toisto on ratkaisu haastavalle kuuntelutilalle, jossa basson kumina aiheuttaa ongelmia. Ambera II:n kolmiulotteinen äänikuva tempaa kuulijansa tehokkaasti musiikin maailmaan. Yhdessä Ambera II:n ja Aniaran kanssa luot vaikuttavan kotiteatterijärjestelmän pienempäänkin tilaan.

Saphira

Saphira on Superiore-malliston suurin kaiutin, joka iskee voimalla ja auktoriteetilla. Saphira kykenee vakuuttavasti täyttämään suurenkin huoneen uskottavalla ja dynaamisella äänellä stereotoistossa. Kotiteatterijärjestelmässä Amberan korvaaminen Saphiralla tarjoaa syvemmän bassotoiston ja suuremman stereokuvan. Se ehkä jopa korvaa subwooferisikin.

DESIGNIA JA LAATUA ILMAN KOMPROMISSEJA