Superiore - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-756,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Superiore

SUPERIORE

Superiore-malliston kaiuttimet tarjoavat tasapainoisen kokonaisuuden musiikin kuunteluun genrerajoista riippumatta. Malliston kehittämisessä on otettu vahvasti huomioon myös kotiteatterikäyttö, minkä huomaa kaiuttimien toiston erinomaisesta suhteesta sekä dispersiota että suuntaavuutta.

 

Kehittämäämme ECW-tekniikkaan perustuva Superiore-mallisto tarjoaa tasaisen energiavasteen, joka yhdistyy DDC isomatrix -bassoelementtien napakkaan toistoon.

Kaiuttimet

Parempien elämyksien puolesta

Ambera II isomatrix

Uusittu Ambera II isomatrix tarjoaa tarkkaa ja erottelevaa ääntä sirossa paketissa. Ambera II isomatrixin tarkka toisto on ratkaisu haastavalle kuuntelutilalle, jossa basson kumina aiheuttaa ongelmia. Amberan kolmiulotteinen äänikuva tempaa kuulijansa tehokkaasti musiikin maailmaan. Yhdessä Amberan ja Magentan isomatrix-mallien kanssa luot vaikuttavan kotiteatterijärjestelmän pienempäänkin tilaan.

Magenta II isomatrix

Magenta II isomatrix on päivitetty versio suositusta Magenta-kaiuttimestamme. Magenta-parin ympärille voit rakentaa korkealuokkaisen, kompaktin stereojärjestelmän tai käyttää Magentaa jopa pienemmän kotiteatterin pääkaiuttimena sen alas ulottuvan, mutta erottelevan toiston ansiosta.

DESIGN AND QUALITY WITHOUT COMPROMISE