Superiore - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-756,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Superiore

SUPERIORE

Superiore-malliston kaiuttimet tarjoavat tasapainoisen kokonaisuuden musiikin kuunteluun genrerajoista riippumatta. Malliston kehittämisessä on otettu vahvasti huomioon myös kotiteatterikäyttö, minkä huomaa kaiuttimien toiston erinomaisesta suhteesta sekä dispersiota että suuntaavuutta.

 

Kehittämäämme ECW-tekniikkaan perustuva Superiore-mallisto tarjoaa tasaisen energiavasteen, joka yhdistyy DDC-bassoelementtien napakkaan toistoon.

Kaiuttimet

Parempien elämyksien puolesta

Ambera II

Uusittu Ambera II tarjoaa tarkkaa ja erottelevaa ääntä sirossa paketissa. Ambera II:n tarkka toisto on ratkaisu haastavalle kuuntelutilalle, jossa basson kumina aiheuttaa ongelmia. Ambera II:n kolmiulotteinen äänikuva tempaa kuulijansa tehokkaasti musiikin maailmaan. Yhdessä Ambera II:n ja Aniaran kanssa luot vaikuttavan kotiteatterijärjestelmän pienempäänkin tilaan.

Magenta II

Magenta II on päivitetty versio suositusta Magenta-kaiuttimestamme. Magenta-parin ympärille voit rakentaa korkealuokkaisen, kompaktin stereojärjestelmän tai käyttää Magentaa jopa pienemmän kotiteatterin pääkaiuttimena sen alas ulottuvan, mutta erottelevan toiston ansiosta.

DESIGN AND QUALITY WITHOUT COMPROMISE