Design - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-427,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Design

Suunnittelufilosofiamme

MUOTO

Aurelian kaiuttimien muotoilun pohjana käytetään Eulerin spiraalia. Tämä tekee kaiuttimistamme esteettiseti miellyttäviä ja sopusointuisia. Antti Louhivaaran Aurelialle luoma muotokieli erottuu selvästi markkinoiden tarjonnasta. Hienostunut skandinaavinen design ja käytettyjen materiaalien harmonia luovat levollisen ja seesteisen kokonaisvaikutelman.

 

Aurelian kaiutinmallisto koostuu monipuolisista väri- ja pintavaihtoehdoista, jotka osaltaan tekevät kaiuttimistamme ihanteellisen ääniratkaisun vaativaankin sisustukseen.

RAKENNE

Aurelian kaiuttimissa käytetään täysin uniikkia rakennetta. Suurin etu verrattuna tavanomaiseen kaiutinkoteloon on suunnittelemamme kotelon huomattavasti lujempi rakenne.

 

Tuotannollisesti rakenne on hyvin joustava ja mahdollistaa erilaisten pintavariaatioiden valmistuksen olennaisesti lyhyemmässä ajassa kuin perinteisissä koteloissa – Erikoistilauksesta tehtävät spesiaalimallit ovat siis huomattavasti helpommin tehtävissä kuin tavanomaisissa koteloratkaisuissa. Rakenteen ansiosta kotelon läpimenoaika tuotannossa myös putoaa olennaisesti perinteisiin jiirikoteloihin verrattuna.