Aniara - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
604
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-604,page-child,parent-pageid-1456,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aniara

PIENI SUURI IHMEKAIUTIN

Aniara on todella kompakti, mutta pippurinen jalustakaiutin. Muhkea basso yhdistettynä iskevään toistoon ja laajaan stereokuvaan tekee Aniarasta loistavan valinnan pieneen stereojärjestelmään tai surround-kaiuttimeksi kotiteatteriin. Aniara on suunniteltu käytettäväksi perinteisen jalustasijoituksen lisäksi myös TV-tasolla tekemään televisioäänestäsi muhkeamman.

 

Aurelia Aniara asettaa uuden standardin kokoluokkansa kaiuttimien äänenlaadulle. Aniaran hurmaava ääni, tyylikäs muotoilu ja laaja valikoima viimeistelyvaihtoehtoja luovat yhdessä lyömättömän kokonaisuuden.

PÄIVÄSI MONIKÄYTTÖINEN PIRISTÄJÄ

Tyylikäs Aniara istuu luontevasti niin työhuoneeseen tai olohuoneeseen kuin esimerkiksi studioonkin pieneksi tarkkailukaiuttimeksi. Aniaran kotelo on valmistettu kierrätettävästä UPM Formi-luonnonkuitukomposiitista. Kotelon muotoilussa on huomioitu uniikki, selkeä skandinaavinen muotokieli sekä myös akustiikan lakien määrittämät reunaehdot. Aniaran takalevyssä on myös 1/4” kierre seinä- tai kattokiinnitystä varten. Kotelon kaksoiskaarevat pinnat takaavat luontaisen muotojäykkyyden ja eteenpäin kapeneva muoto minimoi kotelon sisäiset seisovat aallot.

 

Kehittämämme DDC-bassoelementti tuottaa syvän, iskevän ja kokoonsa nähden todella alas ulottuvan bassotoiston ja ECW-diskanttiyksikkö heleän yläpään sekä puhtaan keskialueen, joka integroituu bassoon saumattomasti. Aniaran toisto on iskevä, dynaaminen ja yhtenäinen. Äänikuva on kaiuttimen kokoon nähden omaa luokkaansa.

Sijoittelu

Pieni kuuntelutila
TV-Taso
Työpöytä

Luonne

Runsas
Iskevä
Energinen

Yhdistely

Surround:
2x Ambera pääkaiuttimeksi
2x Aniara takakaiuttimeksi
1x Magenta II keskikaiuttimeksi

TEKNISET TIEDOT

Toimintaperiaate

2-tie refleksi

 

Kaiutinelementit

4” DDC basso

 1” titaani, ECW aallonohjain

 

Jakotaajuus

2000 Hz

 

Impedanssi

6 ohmia

Herkkyys dB/W/m

85 dB

 

Taajuusvaste

55 – 20 000 hz

 

Tehosuositus

15 – 100 W

 

Mitat K x S x L / Paino

242 x 208 x 132 mm / 3 kg

VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT

Arvostelut