Aniara DSPe - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-649,page-child,parent-pageid-1456,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aniara DSPe

ANIARAN AKTIIVINEN SISAR

Aniara DSPe on uusi, paranneltu versio Aniara DSP-kaiuttimesta. Sen toteutus perustuu uusimpaan digitaalitekniikkaan. Aniara DSPe on hintaluokassaan ainoa täysin DSP-tekniikkaan perustuva aktiivikaiutin. Tehokas 50+50W D-luokassa toimiva vahvistin takaa dynamiikan, joka riittää isompaankin tilaan.

 

Aniara DSPe sisältää monipuolisen huonekorjaimen, mikä mahdollistaa kaiuttimen sijoituksen myös haastaviin paikkoihin, kuten kirjahyllyyn äänenlaadun kärsimättä. Aniara DSPe voidaan yhdistää langattomasti älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen kaiuttimen USB-liitäntään asetettavan Bluetooth-sovittimen avulla. Lisäksi kaiuttimen takapaneelista voidaan säätää bassoa, diskanttia sekä äänen tasoa.

 

Kehittämämme DDC-bassoelementti tuottaa syvän, iskevän ja kokoonsa nähden todella alas ulottuvan bassotoiston ja ECW-diskanttiyksikkö heleän yläpään sekä puhtaan keskialueen, joka integroituu bassoon saumattomasti. Aniara DSPe:n toisto on iskevä, dynaaminen ja yhtenäinen. Äänikuva on kaiuttimen kokoon nähden omaa luokkaansa.

SE EKOLOGISEMPI AKTIIVIKAIUTIN

Aniara DSPe on toteutettu ekologisia tuotantometodeja hyödyntämällä. Kotelo tehdään ruiskuvalamalla UPM Formi -luonnonkuitukomposiitista, joka on 100% kotimainen, kierrätettävä materiaali.

 

Luonnonkuitukomposiitin ominaisuudet kaiuttimen materiaalina ovat erinomaiset, koska materiaali mahdollistaa tavallisiin muoveihin verrattuna moninkertaisten ainevahvuuksien käytön ja komposiitin värähtelyominaisuudet ovat tavallisiin muoveihin verrattuna ylivoimaiset. D-luokan vahvistimen virrankulutus on myös huomattavasti perinteisiä ratkaisuja pienempi tehden Aniara DSPe:stä todella ekologisen kaiuttimen.

 

Aurelia Aniara DSPe asettaa uuden standardin pienille aktiivikaiuttimille niin ominaisuuksiensa kuin äänenlaatunsakin ansiosta.

Sijoittelu

Pieni tai keskikokoinen kuuntelutila
TV-Taso
Työpöytä

Luonne

Runsas
Iskevä
Energinen

Yhdistely

Erinomainen kalibroitava kaiutin monihuoneratkaisuihin

TEKNISET TIEDOT

 Toimintaperiaate

2-tie refleksi, aktiivi

 

Kaiutinelementit

4” DDC basso

1x 1” titaani / ECW-aallonohjain

 

Vahvistin

D-Class / 50 W + 50 W

 

Jakotaajuus

2000 Hz

DSP-digitaalisuotimet

24-bit / 96 kHz DAC
24-bit / 192 kHz ADC

 

Taajuusvaste

50 – 25 000 Hz

 

Liitännät

1x RCA tulo / 1x RCA lähtö
1x 3.5mm mikrofoniliitäntä
1x USB tulo

 

Mitat K x S x L / Paino

242 x 208 x 132 mm / 3 kg

Säädöt

Diskantti +2 dB … -2 dB
Basso +4 dB … -4 dB
Taso +12 dB … -12 dB

Sisäänrakennetut suotimet

3x parametrikorjain bassolle
2x parametrikorjain mid/treble
3x käyttäjän määriteltävä subsonic-suodin

Ominaisuudet
  • Automaattinen huonekorjain
  • Bluetooth-yhteensopivuus erillisellä USB-sovittimella
  • Tasonsäädön mukaan muuttuva subsonic-suodatus
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Ohjelmistopäivityksiä USB:n kautta
  • Takana 1/4″ kierre seinäkiinnitystä varten
VIIMEISTELYVAIHTOEHDOT