Biocore - Aurelia - HiFi kaiuttimet | Testivoittajat | Kotiteatterit
1456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1456,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Biocore

BIOCORE

Biocore-malliston kaiuttimet ovat pieniä, ajattomasti muotoiltuja monikäyttökaiuttimia joita voidaan käyttää melkein missä tahansa. Ne toimivat tietokoneen kanssa, television äänen parantajina tai vaikkapa uimarannalla kauniina kesäpäivänä. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat Biocore-malliston käytölle!

 

Kaikki Biocore-malliston kaiuttimet on valmistettu ekologisesta, 100% kierrätettävästä Formi-luonnonkuitukomposiitista.

Kaiuttimet

Parempien elämyksien puolesta

Aniara

Aniara on todella kompakti, mutta pippurinen jalustakaiutin. Muhkea basso yhdistettynä iskevään toistoon ja laajaan stereokuvaan tekee Aniarasta loistavan valinnan pieneen stereojärjestelmään tai surround-kaiuttimeksi kotiteatteriin.

Aniara DSPe

Aniara DSPe on Aurelian ensimmäinen aktiivikaiutin ja sen toteutus perustuu uusimpaan digitaalitekniikkaan. Tehokas D-luokan vahvistin, automaattinen huonekorjaus ja valtava ääni kokoisekseen kaiuttimeksi.

Miniara_black2

Miniara

Miniara on minikokoinen aktiivikaiutin, jossa on Bluetooth 4.0 -vastaanotto. Optiona saatavan akun kanssa Miniara voidaan ottaa mukaan vaikkapa uimarannalle. Äänenlaadultaan Miniara edustaa kokoluokkansa ehdotonta kärkeä.

DESIGNIA JA LAATUA ILMAN KOMPROMISSEJA